Via 1 op 1 coaching gaan we op zoek naar jouw verlangen en belemmerende overtuigingen. Samen stellen we een doel op en ga jij onderzoeken welke stappen jij kunt zetten om de regie over je eigen leven in handen te nemen en volledig JA te gaan zeggen tegen jezelf.

Hierbij gebruik ik systemisch werk, Neuro Linguïstisch programmeren, The Work van Byron Katie, ontspanning- en ademhalingsoefeningen en lichaams- en energiewerk.

Een coachingstraject bestaat uit 5 – 7 sessies. Een losse sessie is natuurlijk ook te boeken.

Dus durf jij tijd te maken voor de belangrijkste persoon in jouw leven? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek van 45 minuten.

ZO HEBBEN ANDEREN HET ERVAREN

TESTIMONIALS

Wat ben ik blij jou ’toevallig’ ontmoet te hebben en onder jouw warme, inspirerende en liefdevolle begeleiding aan mezelf heb mogen werken. Het coachen van mensen gaat jou zo natuurlijk af en is jou ook zo op het lijf geschreven. Je verraste mij ieder consult weer, met het gemak waarop jij uit je onuitputtelijke verzameling van coachingsmethodieken steeds weer de juiste snaar wist te raken en ik vervolgens met de mooiste inzichten huiswaarts kon gaan. Duizendmaal dank Helen, voor je professionele hulp bij het terugvinden van mijn pad, ik ben zielsblij hoe we stap voor stap mijn vooraf gestelde doelen hebben bereikt en ik hier nog steeds dagelijks de vruchten van pluk.

Liefs,

Huib

Recensie – een krachtig samenspel van kennis en intuïtie
Helen waar ik heel dankbaar voor ben is dat je heel veel weet en gestudeerd hebt en dat helemaal loslaat en je intuïtie volgt waardoor je precies de spijker op zijn kop slaat, elke keer weer.

Ik voel me gezien en gehoord, kreeg inzichten, kon loslaten en groeien,
nog steeds!

Dankjewel dat je me hebt begeleid Helen en veel plezier in het coachen!

Liefs,

Kristel