Wil je meer zicht op jouw leven? Af van die patronen die telkens maar lijken terug te komen? Meer zelfliefde? Ben je klaar met die belemmerende overtuigingen als “ik ben niet goed genoeg”, “ik word niet gezien”, “ik ben tot last”, “niemand houd van mij?” Wil je die belemmerende overtuigingen ombuigen naar positieve, versterkende overtuigingen? 

Kom dan naar een systemische werkavond (familie opstelling).

Wat is het precies?

Systeem staat voor de groep waarvan je deel uitmaakt. Mensen maken deel uit van verschillende systemen; vriendenclub, werk, sportclub, hobbyclub, en natuurlijk je familie. Dit laatste systeem is bindend. Je kunt wel uit je yogaclubje stappen, maar niet uit je familie. En ook al zou je wel uit contact gaan, toch blijf je altijd verbonden. In elk systeem gelden natuurwetten binding en verbinding, ordening en geven en nemen. Als iedereen zich hieraan houdt, dan blijft het systeem in balans. Maar in de praktijk gebeurt er vaak wat anders.

Representanten

Representanten representeren jouw familieleden, hindernissen en hulpbronnen. Er ontstaat een veld van energie, waardoor de representanten als het ware gevoelens en gedragingen overnemen vanuit jouw gezin van herkomst. Op deze manier kijken naar jouw probleem, geeft jou een helder beeld en inzicht. Waardoor je “los” kunt laten wat niet van jou is, en stappen verder kunt nemen naar een energieker en fijn leven.

Kosten & aanmelden

Kosten voor een representant zijn 13,50 euro. Kosten voor een vraagsteller zijn 47,50 euro.

Opstellingen worden zowel gegeven op een avond van 19.00 uur t/m 22.30 uur als op een middag van 13.30 uur t/m 16.30 uur.

Interesse? Stuur mij een mail voor exacte data.

Op de hoogte blijven

Wil je weten wanneer er weer een familieopstellingen middag of avond is?
Stuur me dan een berichtje!

Individuele opstelling

Wil je graag een opstelling maar liever niet in een groep? Dat kan ook. Je kunt een vraag inbrengen, een verlangen, of iets waar je tegen aan loopt, iets wat telkens terug komt en jou belemmert. Dat kan zijn op het gebied van werk, relatie of mentale of fysieke gezondheid. In een 1-op-1 sessie met blaadjes als vloerankers kunnen we kijken naar jouw vraag, en naar de verbindingen van jouw systeem. Meer weten? Stuur mij een bericht.

ZO HEBBEN ANDEREN HET ERVAREN

TESTIMONIALS

Enkele maanden geleden was ik vraagsteller bij een familie opstelling. Ik was al wel eens representant geweest maar nog niet eerder een vraag gesteld. Dus dat vond ik best spannend. Vooraf aan de avond van de familie opstelling had ik mail verkeer gehad met Helen over mijn vraag. Op de avond zelf werd ik dicht bij Helen op een stoel geplaatst. Eerst nog een gesprekje, waarbij het ook voor de representanten duidelijk werd wat mijn vraag was. Daarna begon de opstelling. Wat bijzonder om dat te mogen zien en ervaren. Dat wat er gezegd werd voelde ik precies zo. Dat gene wat mij in de weg stond werd duidelijk en het mocht opzij gezet worden. Daarna voelde ik direct de verandering waar ik op gehoopt had. Nog steeds is er veel in beweging en loopt het proces door. Ik ben Helen zo dankbaar dat ik deze kans heb gekregen en heb genomen.

Janet

De blaadjesopstelling was een hele mooie ervaring.
Door de personen of situaties in mijn veld te leggen werd me duidelijk dat er al generaties lang een rode draad door de familie liep.
Het gaf me inzichten in mijn leven, maar ook inzichten in de familietrauma/ karma.
Zo werd ik me bewust van de patronen die generaties lang door onze familie heen liepen en hoe ook ik deze patronen in mijn leven had en welke rol ik hierdoor speelde in mijn leven.
Door de blaadjes opstelling heb ik inzicht gekregen in mijn leven en familie, zonder oordelen en veroordelen heb ik naar mezelf kunnen kijken.
Het mooie is dat er door de opstelling onbewust dingen in werking zijn gezet en die niet te verklaren zijn.
Er gebeurde hele bijzondere dingen, het was net of er iets in beweging was gezet door de opstelling.
Het heeft me veel gebracht, daar ik heb mogen invoelen hoe en waar ik sta in mijn omgeving en familie en daarna kon ik  anders in mijn leven gaan staan en cirkels doorbreken. Ook mijn  fysieke probleem was veel minder, Ik stroomde weer beter door!!!
Het voelt als een soort bevrijding.
Ben heel dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren, ik keek altijd heel sceptisch tegen een opstelling aan, maar heb nu mogen zien en ervaren wat het doet.

Marga