Wil jij meer energie? Gewicht verliezen maar wel lekker eten? Stoppen met diëten en starten met eten? Afscheid nemen van klachten als hoofdpijn, vermoeidheid, opgeblazen buik, obstipatie en huidproblemen?

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe lichamelijke klachten je leven kunnen beheersen. Ik ben mijn lijf gaan voeden met voeding wat bij mij past in plaats van vullen en dat voelde zoo goed. Jarenlang zat ik niet lekker in mijn vel. Ik kon de hele dag koekjes eten, hield niet van groente, en had vaak hoofdpijn, hooikoorts, last van eczeem, en een opgeblazen buik.

Mijn reis

Ik ontdekte dat ik me veel beter ging voelen door mezelf voeding te geven in plaats van vulling. En vooral voeding wat bij mijn lichaam past. Ik heb eindelijk leren koken, probeerde van alles uit. Natuurlijk moesten we vaak lachen om mijn misbaksels, maar we genoten ook van alle nieuwe recepten. Toch kreeg ik helaas een terugval en leerde ik dat ik me niet alleen kon focussen op voeding voor het lichaam maar ook voeding nodig had voor de mind. Want als je stress hebt door je werk, je relatie, of je gedachten, kun jezelf nog zo goed voeden maar stress wint het altijd.

Opleidingen

Door opleidingen in persoonlijke ontwikkeling, systemisch werk, holistisch coachen, energie-en lichaamswerk en the work * kreeg ik veel inzichten in mijn gedrag, mijn overtuigingen en patronen, waardoor ik langzaam mijn mindset veranderde en mijn leven anders ben gaan inrichten. Mijn gezondheid ging met sprongen vooruit waardoor medicatie voor mij verleden tijd werd. Je bent wat je eet, of nog beter, je bent wat je verteerd. Zowel in voeding voor het lichaam als in voeding voor de mind. Want als ik iets geleerd heb, is het wel dat het heel belangrijk is om te gaan leven naar je eigen waarden, naar wat jij belangrijk vindt in het leven en om te doen waar je van houdt.

Wil jij ook kiezen voor jezelf?

Terug keren naar jouw pure kern? Bewust kiezen voor pure, onbewerkte, gezonde voeding? Lekker eten maar niet diëten?

Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik ont-moet jou graag, want mijn missie is jouw gezondheid.

ZO HEBBEN ANDEREN HET ERVAREN

TESTIMONIALS

Puur Helen, heeft mij gebracht dat ik letterlijk en figuurlijk lekker in mijn vel zit.

 Jaren lang heb ik getopt met mijn gewicht. In mijn jonge jaren was ik super slank, kon alles eten en bleef in shape. Totdat ik in de overgang kwam. Kilo’s kwam ik aan en ik kreeg ze er niet meer af. Ik was een obesitas geworden.

Ik zocht hulp in de vorm van diëtistes, homeopaten, acupuncturisten niets hielp. Ik was radeloos en reddeloos. Ging steeds minder eten en beruste uiteindelijk in mijn lot dit is mijn lijf. Kortom acceptatie, hoewel ik niet tevreden was met mijn figuur. Dus had ik het wel echt geaccepteerd?

Toen kwam Helen op mijn pad en we raakten aan de praat over voeding, gezondheid, lifestyle en de invloed hiervan op je leven, gewicht en het letterlijk en figuurlijk lekker in je vel zitten.

Ze vertelde over haar praktijk en ik dacht, dit ga ik doen. Ik was wel sceptisch in eerste instantie, ik had immers al zoveel gedaan om af te vallen. Niets had geholpen.

Water en de rest komt later was het eerste advies dat ik kreeg. Hoewel ik naar mijn idee veel water dronk was dit bij lange na niet genoeg. Het bijzondere van dit advies was dat mijn gewicht ging afnemen.

Yes, het water doet zijn werk.

In de volgende sessies bij Helen werd ik gecoacht, kreeg ik voedingsadviezen en er werd mij een spiegel voor gehouden over wat ik doe, denk en hoe ik dat anders kan doen.

Ik kreeg hierdoor allerlei mooie inzichten en er gebeurde van alles bij mij. Zowel op geestelijk als lichamelijk gebied.

Helen begeleidt niet alleen in het veranderen van je voedingspatroon, ook je denk en bewegingspatroon wordt aangepakt.

Uiteraard moet je dit zelf doen en je hoeft het niet alleen te doen. Dat maakt dat deze wijze voor mij werkt.

Inmiddels ben ik van 80 kg afgevallen naar 66,2 kg, zonder problemen. Ik heb nu 2 kledingmaten minder en shoppen is een plezier geworden. Alles staat en zit goed. Ik ben zo blij dat Helen op mijn pad is gekomen. Eindelijk een aanpak en voedingswijze die wel bij mij past en het juiste doet voor mijn lijf.

Kortom een echte aanrader.

Ria